Cari Blog Ini

Ahad, 24 April 2011

Hepi Time!!

A new fresh sunday, i woke around 7.00am..(perghh..pagi gila...xpernah di buat aku bgn pagi2 selain ada class je)siap2 g amik aishah kat tmn u..last nite aku bw aishah n husband dia g mkn kat ZZ Sup Tulang..Huhuhu!!berjaya aku pergi tmn U seorg diri tanpa di temani sesapa..hehehe...
today aku bw aishah g breakfast ...niat di hati nak tunjukkan sumone kat dia..td dia xde lak muncul kat tmpat  tu..blk dr hantar aishah ke tmn u, aku roger2 geng ajak kuar..sangap seh kat umah..xtau nak wat per..so they all ajak lah g karoeke..so ptg aku pun g ke sana n i look dia ikut skali..adoi!!jadi patung cendana lah aku lepas ni..(si aishah gelak besar-besaran bila aku ckp aku pemalu bila depan dia..siot je..hehehe) memula aku pun mcm xtau apa nak ckp ngan dia, but last2 aku try2 tegur dia n ok lah...dia give me good renspon.. huhuhu... .ermmm.. pastu g mkn..n dia naik keta aku..dia sempat membebel byk gila kasut kat keta aku..ceh!!biasa r keta pompuan.. mmg byk kasut..hehehe...g tmpat keje blk..sambil tunggu sorg minah ni, smpat gak bual2 ngan dia dlm keta..ermm..ok lah...hehehehe....lain2 xpayah lah ceta,...yg penting 'm a little bit happy today..hangout with him(walaupun ngan kwn2 yg lain), hear his voice (he talked a lots today)..
Catat Ulasan