Cari Blog Ini

Ahad, 23 Oktober 2011

Faizal Tahir

Saper gerangan lelaki ni??he is our Mr. superman..our??kitaorg lah Rockensteiners Club. Inilah Ahmad Faizal bin Mohammad Tahir atau lebih dikenali dgn nama Faizal Tahir. 1st time Faizal Tahir pandai menangis pada 26hb Oktober 1978 (3hari lg nak birthday dia lor..).Beliau merupakan anak kedua dari 7 adik beradik..latar belakang family dia ni pun bukan calang-calang..Dr Mohammad Tahir,juga ketua Pegawai Executive sebuah badan sukarelawan~ Aqsa Syarif


Faizal Tahir atau singkatannya FT, juga digelar BB or boss oleh peminat-peminatnya sudah pun berkahwin..anak pun dah ada 4 org dah pun...tp mmg salute ngan dia lah..walaupun nama FT ni dah meningkat naik pun, tak pernah lagi dgr dia ada skandal ngan mana-mana org..sampai ada yang dengki tu sajer jer tabur fitnah ckp yg FT nak cerai..memang jahat mulut org yg menabur fitnah tu..mcm nak siat2 je mulut org yg mendoakan keruntuhan masjid org lain..tp wife dia, Siti Raihanim Noran should be dunt worri so much.coz rasanya dia mmg kategori yg setia & protect family..tgk mcm hotfm kenakan dia panggilan hangit..memula dia cool je..tp bila diaorg sentuh pasal family terus melenting..iya r..org sentuh family kita, mana xngamukkan,..dia as a ketua keluarga mesti kena protect family dia..Tahniah kepada anak2 FT kerana mempunyai bapa yg sayang anda semua..hope kebahagian kekal selamanya..
faizal-tahir-dengan-famili.JPG  Masa awal-awal penglibatan FT ni, dia joint kumpulan nasyid Miwarna..mmg time tu muka dia bdk baik jer..huhuhu...masa dia joint One in Million pun aku xfollow gak ceta pasal dia..lepas tu tahun 2009, Secretary week kat Persada Johor dia perform n my boss, Pn Rohani Mohamed ask me n my friend to go..so dr situ lah i love dia live performance..mmg superb..one more i like bila dia speaking..mmg best n nampak dia punya talented..lepas tu baru lah minat giler ngan dia n kenal2 ngan geng-geng RC's yg mmg best n sporting..xsabar tunggu FT wat konsert or mini konsert sebb setiap kali tgk dia wat live performance (rasanya adalah 3 @ 4 kali jer tgk dia wat live perfomance) aura semangat dia tu dapat rasa..dia jaga semua peminat dia dlm hall tu especially yg dok belakang2..dia akan panjat kerusi to make sure peminat2 dia yg datang konsert tu dpt tgk dia secara dekat..fuhhh!!!!memang best time tu..anggota rela yg terlari2 kejar si FT..huhuhu...memula Rela2 tu wat releks je sebb FT baru baik dr sakit kaki dia tu..tp mybe bila dgr peminat menjerit FT!FT!FT! lupa trus dia punya sakit..dia bukan setakat menyanyi kosong tp dia juga seorg entertainer..Hope dia akan terus success dlm carrier & bahagia selama2nya dgn family trcinta..amin... 









**Sumber Photo : http://photoselebriti.com/blog/tag/anak-faizal-tahir/ ; TV3 & Simpanan Peribadi 
Catat Ulasan