Cari Blog Ini

Ahad, 23 Oktober 2011

Learn about Korea...

Annyeong Haseyo....
kegilaan Korea di Malaysia menjadi-jadi...
tak payah ler tgk orang lain, tgk diri sendiri pun bley...
almari penuh dgn cd2 ceta korea yang berkotak2...
lagu2 kat hp pun semua penuh ngan lagu korea..
alaaa....xyah jauh...
mamat yang kat sebelah tu Lee Min Hoo pelakon korea
back ground blog ni pun lagu SS501 ~ Because im so stupid pun lagu korea juga
sejak terjebak dgn korea punya demam, mulalah berangan2 nak pergi ke Korea terutama sekali Pulau Jeju..
xdapat g Pulau Jeju pun xpe..asalkan dpt jejak bumi korea...
huhuhu...cita2 tinggi..hope tercapai...
now belajarlah bahasa korea yang simple2..
mana lah tau tetiba dapat jejak ke sana...
Amin....doakan lah ianya termakbul..

***Mula menabung untuk memastikan cita2 ke sana dapai dicapai..**

Catat Ulasan