Cari Blog Ini

Sabtu, 15 November 2014

RUNNING MAN SHOW RACE START SEASON 2 - PART 1

Wallaaaa....
Running man come over to Malaysia!!!yeehaaa...happy2..
I follow running man show since year 2011 lagi..masa visit korea aku sibuk cari team running man tapi time tu masih ramai tak kenal running man..
Tahun 2013 ada juga dengar Running Man akan datang Malaysia & event tu akan berlansung kat Kenangan Wholesales kat Klang..tapi rupa-rupanya penganjur tu kaki kapur..kesian pada yang dah beli tiket..nasib baik time tu aku ngan faiz x sempat lg beli tiket..kalau tak frust gak duit hilang mcm tu je kan..
So tahun ni Running man dengan kerjasama Astro One HD akhirnya datang jugak Malaysia. Aku pun x tau memula event ni tp adik angkat aku si Faiz ni tag aku kat fb..dia ajak aku g..aku ni memang lah dah minat..plus pula ada geng so on je lah.. tp time dia bgtau tu tiket belum release lagi..Dia bgtau aku time tu akhir bulan 7 and tiket dia start jual kat ticketing 29hb Ogos..ok r..sempat kumpul duit..event 1st November 2014..so 29hb ogos tu pagi2 lagi faiz dah minta adik dia standby depan komputer belikan tiket..niat di hati nak beli tiket VIP tapi harga RM729 so kitaorg beli tiket CAT 1 Rock Zone RM499..so tepat jam 10.32am tiket Race Start Season 2 in Malaysia Running Man Fans Meeting Selamat di beli...yuhuuuu!!!best2..very exited..
Pengesahan pembelian tiket melalui agent ticketing.
Next post aku akan story pengalaman kitaorg masa g konsert tu pula..serius DAEBAK!!

Catat Ulasan