Cari Blog Ini

Selasa, 25 Disember 2012

Only You...

Cehhh....
Only you konon....
masa sakit hati dulu kononnya memang dah tak nak dah...
tapi perempuan...dan hati masih sayang apa pun tak bleh..
ke laut semua nya..
its a random topic & issue..
not talking bout me..not about my friend whose surrounding me..
diz topic i already discuss with my buddies..
tipu lah kalau kita semua tak facing diz thing...
bila gaduh..bawa diri..
bila masing2 dah cool, si dia pujuk blk...
memula hati kuat malas nak layan..
tp lama2 ke laut juga...
lebih2 if dia betul2 berusaha untuk merawat blk luka yg dia dah wat..
bak kata member aku..
"tak payah lah ko nak ckp ko xkan terima blk..perempuan beb..tp ada had n tgk gak putus pasal apa"
jadi...
hargailah mereka yg masih berada sekeliling dan masih menyayangi kamu sepenuh hati...

Notes: u makes me melting everyday my sweetheart..
           "chick..chick...lover birds"
Catat Ulasan