Cari Blog Ini

Isnin, 4 Julai 2011

Merindui

Perghh.....
tajuk abis jiwang sey...
merindui...
hahaha...mmg kadang2 mood jiwang tu kena ada...
huhuhu...lebih2 bila time2 mcm ni..suka tp xnak ckp...
tp yg di sana pun adehhh...xfaham2 lg...
ala...tak faham or buat2 xfaham...
side kick baru tau...hahaha...
sanggup ker nak side kick org yg kita syg...huhuhu....
klau xsyg pun xsanggup nak side kick org tak tentu hala...
hmmm....tp skrg ni yg serius nyer aku mmg tgh merindui dia...
2weeks xjumpa..
eh, kejap2..
dah nak msk 3weeks lorrr...
macam masing2 keje jauh jer..
hahahahaah....
adui..nasib baik dia skarg dah rajin mereply msg & angkat phone bila aku call dia...
tp yg xbest nyer kena cover perasaan...adehhh..xbeshhhhh...
xbleh ckp ngan dia
"awak, sy rindu awak"..
huhuhu...
klau bleh ckp dah lama dh ckp ngan dia..
tp nasib baik perasaan malu masih ada..
adap timur masih dijaga...
InsyaAllah...
ku bermohon semoga hati dia akan terbuka utk aku..
amin
Catat Ulasan