Cari Blog Ini

Rabu, 6 Julai 2011

hellooo...

haluuuuu...
u kat ner?? ngah wat pe??
kat umah..tgk tv..berita..
lalala...jawapan yg biasa dia bg if aku call dia between pukul 8-9mlm
tp ni rasa dh dkt seminggu x call dia..
msg jer..
kadang dia reply, kadang  tak pun..
tp awal2 bulan ni aku suka sikit, sebab dia rajin buka fb.
so xjumpa pun xrasa sgt sebb dpt communicate kt fb..
tp x sama kan??
tetap rasa rindu..
tp dia rindu aku x??ahhhh...
xpeduli lah..yang penting aku rindu dia...
wak..sy rindu awk..(hahaha...geli jer nak ckp mcm tu..mmg xde maknanyalah nak ckp mcm tu..drop my water face maa....)
tp ngan dia ni mmg aku byk kena sabar...
dia betul2 menguji minda & kesabaran jiwa..
tp aku pun xtau kenapa aku bleh sabar gila ngan dia..
ngan org lain cfm aku dh bleh naik angin dah...
huhuhu...
maybe sebb tu aku suka dia kot..cool, relaks, & pendiam..
hahaha...
alynn nyamukzz yg gilosss...
Crazy in love!!!
Catat Ulasan