Cari Blog Ini

Sabtu, 4 Februari 2012

Malaysia Vs Bahrain



kawan-kawan!!!
dunt forget untuk support our Harimau Muda Team untuk games timbal balik di bahrain ahad ni 5th Feb 2012.. Hope kali ni Malaysia Team dapat buktikan yang mereka mampu buat yang terbaik..yang penting hope sgt yang diaorg jangan mudah berpuas hati walaupun dapat mendahului team lawan..blajar dari kesilapan lepas..
apa2 pun 5hb Feb 2012 jam 11.00 aku dah standby depan tv..hehehe... (alamak...Running Man channel 393 pukul 11.20 lak...alah....nak kena tgk bila running man punya ulangan..rugi if mis 1 episod)

Apa2 pun kita doakan mereka memperolehi kejayaan..
Selama nya untuk mu Malaysia....


Catat Ulasan