Cari Blog Ini

Jumaat, 6 Januari 2012

AJL 26

Anugerah Juara Lagu ke 26 muncul lagi!!!
wahhhh...xsabar-sabar nak tunggu sapa yang dapat gelaran juara...
hopefully Faizal Tahir dapat buat show yang lebih BOOM!! dari tahun-tahun sebelum nyer..
tp rasanya FT confirm ada idea yg brilliant & unik untuk AJL 26..
tp bagi peminat-peminat yang lain, artis yg anda gemari pun hebat2 juga...
hihihih...semua bagus-bagus & gerekkk seyyy...
fuuhhhhh!!!!!!ni yg wat xsabar nak tunggu..
alrite...berikut undian angka giliran diaorg perform untuk AJL nnti..


1) Wanita Seluruh Dunia – Projek Pistol
2) Sedetik Lebih - Jaclyn Victor
3) Kekanda Adinda - Atilia & Monoloque
4) Penakut -Yuna
5) Kalau Berpacaran - Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet   
6) Cinta Muka Buku - Najwa Latif
7) Karma - Faizal Tahir
8) Kisah Hati – Alyah
9) Sungai Lui – Aizat
10) Gadis Semasa – Yuna
11) Awan Nano – Hafiz
12) Beribu Sesalan – 3 Suara



walaupun aku peminat tegar FT (tegar sgt ke??xdelah..biasa2 jer..)
aku tetap tak pandang rendah pada artis-artis yg lain yg mmg superb semua nye..
dari awal sampai akhir, semua best2..confirm juri pening kepala nak pilih kan??
tapi sikit frust bila Anuar Zain xnyanyi lagi sedetik lebih tu...hmmm....
mcm nak g AJL ni..tp masa mcm xsempat lah,...
xpe lah tgk kat tv pun ok lorrr...
layannnnn


**Sumber info www.gua.com



Catat Ulasan