Cari Blog Ini

Selasa, 22 November 2011

Alhamdulillah.Emas milik kita

Alhamdulillah syukur...
itu lah yang mampu diucapkan di atas kejayaan skuad harimau muda yg dapat mematahkan sayap garuda muda yg konon nyer gah seantero nya..mereka alpa yang kita ada pemain2 yg semangat juang yg tinggi dan bleh di anggap legend iaitu Penjaga Gol Kebangsaan yang menjadi pujaan sejak aksi cemerlang beliau di Piala Sizuki AFF 2010, Khairul Fahmi Che Mat (bak kata adik aku, Gewe hot tu..hahaha) beserta barisan pertahanan yang mantap seperti Muslim Ahmad, Mahali Jasuli, Zubir (yg baru beraksi mlm final) Dadhlu Shas, Asra(gol dia masa mlm final mmg cun), Amer & Fandi(Aku rasa mcm pernah berbual ngan si fandi ni masa check in hotel dulu..ramah gak dia ni).tak lupa gak ngan pemain2 mid field Irfan Fazail, Shukor Jusoh, Baddrol (Kapten Marvelous) Gurusammy, Wan Zaharul, Nazmi faiz (berbaloi dia xamik SPM bdk kecik ni..tp mesti smbung blaja blk k..) dan yong..
tp xdilupakan barisan penyerang yg tak henti2 menggegarkan gol pihak lawan seperti Thamil arasu(walaupun dia main kasar sikit), Fakri (dia main bagus tp cepat baran), Izzaq (syg dia xdpt main final game), and sharul azwari (dia yg dpt golkan masa lawan garuda peringkat kumpulan..tp dia pun xdpt main mlm final sebb cedera)
tp tak lupa juga pada beberapa permain yg bermain di peringkat awal tp xdpt meneruskan permainan sebb cedera mcm wan zack & gary..
game bola mlm td mmg best and negara yg kalah pun mereka kalah dengan bermaruah..tp harimau muda lebih  bersemangat kerana mereka melalui saat2 kesusahan bila bertanding di negara mereka..rakyat malaysia bila dah tersepit baru kluar taring..yg penting malaysia dah menang..terima kasih pada para pemain yang berjaya mengangkat martabat negara di mata dunia..

I'M PROUD TO BE MALAYSIAN

     
          Best goal keeper of malaysia             Saat terindah

The Team ~ Harimau Muda Sukan Sea 2011

We are the winner!!!!

           
Penjaring time lwn indonesia Shahrul
 and budak xamik SPM~Faiz..hehehe..
 tp berbaloi..so lepas ni sambung blaja kat sek swasta k 
                                  
       Readonez Zeaplose
 Ong Kim Swee 
 Jurulatih Skuad Harimau Muda
     


Catat Ulasan