Cari Blog Ini

Khamis, 31 Oktober 2013

promise sekejap ke..

hi guyss..
sorry sebab sgt2 bz n xsempat nak update apa2 dlm blog ni..
draft utk share the info masa g korea last year pun x siap2..
kesian kat uols yg ada visit blog i tp x dpt full info about the korea..
however neverminds guys..
i will update it because now i already single again!!
headache lah ada bf ni..
after more than 5 years i have no boyfriends and suddenly ive got bf jadi bodoh pula nak layan lelaki mcmana..
hahahaa...so hubungan we all hanya bertahan setahun 2 bulan je..
kenapa n bagaimana kami berpisah biarlah menjadi rahsia..
ianya bukan kerana timbul pihak ke tiga, tetapi hal2 yg melibatkan keluarga lebih utama menjadi faktor perpisahan kami..the 2nd chance that i given to him already over so no more turning back and there dont have any 3rd chance..biarlah semua menjadi kenangan terindah antara kami..apa2 pun he left a good memories to me..
hokiesss...stop about him..so nanti if i ready i will update the info about my trip to korea last year and the readers are feel free to email to the me or left the comments..
 Thanks and regards
Catat Ulasan